LiiKe Strategia 2019–2022

LiiKe Strategia 2019–2022

LiiKe Strategia

LiiKe – Sports & Development on kansalaisjärjestö, jonka visiona on luoda kestävä ja hyvinvoiva maailma liikunnan ja terveyskasvatuksen keinoin huomioimalla neljä eri hyvinvoinnin ulottuvuutta: henkinen, fyysinen, taloudellinen sekä ekologinen.

LiiKe toimii globaalisti Suomessa sekä kehittyvissä maissa, joissa toimintamme kohdistuu yhteiskunnan heikoimmassa asemassa oleviin; naisiin, lapsiin ja nuoriin. Kouluissa sekä paikallisyhteisöissä tapahtuvassa toiminnassa liikunta ja terveyskasvatus toimivat välineinä tasa-arvotyölle, koulutukselle ja kehitykselle.

Luomme lapsille ja nuorille kouluissa ja seuroissa turvallisen ja sosiaalisen ympäristön liikunnan harrastamiseen (henkinen ja fyysinen hyvinvointi). Tuemme sekä vahvistamme liikunta-alan ammattilaisten asemaa, osaamista ja koulutusta sekä naisyhteisöjen liikunnallista ja taloudellista kehitystä (taloudellinen hyvinvointi). Kaikessa toiminnassamme huomioimme ekologisen kestävyyden (ekologinen hyvinvointi).

Pohjoisessa LiiKe toimii siltojen rakentajana kestävälle ja hyvinvoivalle globaalille maailmalle. Viemme kestävää kehitystä ja globaalia tasa-arvoajattelua liikunta-alan toimijoille. Sitoutamme toimintaamme mukaan maailman muuttamisesta innostuneita liikunta-alan osaajia. Tiedotamme, luomme tapahtumia sekä oppimisympäristöjä kestävän hyvinvoinnin teemoilla.

Intohimolla, osaamisella ja kumppanuuksilla luomme kestävän ja hyvinvoivan maailman!