Merkkipäivälahjoitus ja testamenttilahjoitus

Merkkipäivälahjoitus ja testamenttilahjoitus

Lähestyykö syntymäpäivät tai muu juhlan arvoinen tapahtuma? Oletko järjestämässä juhlia ja haluat, että kutsuvieraat voisivat materiaalisen lahjan sijaan lahjoittaa haluamansa summan valitsemaasi kehityshankkeeseen – sinne missä lahjalle totisesti olisi käyttöä. Ota yhteyttä LiiKen toimistoon info@liike.fi.

Minulla oli ajatus: kuusikymppisenä Kilimanjarolle, mutta sitten ajattelin miksen tekisi jotain muutakin konkreettista matkani aikana ja siitä kehittyi ensin kaivoprojekti, joka kasvoi tyttöjen asuntolan rakentamiseksi. Tein päätöksen vuosi ennen juhliani ja kaikki juhlassani mukana olleet noudattivat toivettani, että kukkarahat ja muut muistamiset laitetaan keräykseen. Keräsimme lähes 2000€.

Sain ikimuistoisen kokemuksen, josta olin haaveillut vuosia: kiipesin Afrikan huipulle, tein kolme päivää työtä asuntolan rakennuksella ja sain kokea elämäntavan, jota en muualla ikinä kokisi, sain kouluttaa opettajia yleisurheilussa. Liikunta on yhteinen kieli, siihen ei tulkkeja tarvita! Tunsin miten kaikki mukana olleet arvostivat aidosti kokemaansa: apu meni perille ja tärkeään kohteeseen.

Kannustan kaikkia täyskymppisiä viettäviä ohjaamaan lahjarahat tämän runsaan tavaramäärän keskellä konkreettiseen hyvään. Juhli usein ja kunnolla ja anna juhlamielen levitä aina Afrikkaan asti.