Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Liity nyt aikaansaavaan ja sporttiseen joukkoomme!

LiiKe ry:n jäsenenä tuet kehitysmaiden lasten mahdollisuuksia osallistua ohjattuun liikuntaan, saada laadukasta opetusta ja kouluttautua sekä hyvään ja terveelliseen elämään.

Jäsenenä saat LiiKen mielenkiintoisen ja informatiivisen uutiskirjeen sähköpostiisi kaksi kertaa vuodessa, ja olet näköalapaikalla liikunnan kehitysyhteistyössä sekä ajankohtaisissa tapahtumissa.

LiiKen jäsenmaksu on 20€ vuodessa ja LiiKe lähettää siitä sinulle laskun. Laskun saatuasi, asioi verkkopankissasi ja tee e-laskusopimus pankkisi ohjeiden mukaisesti LiiKen kanssa. E-lasku osoitetta hakiessasi käytä hakusanaa: Liikunnan kehitysyhteistyö.

Tutkimuksien mukaan yksi kehitysmaiden suurimmista ongelmista on pula pätevistä opettajista. Vuosituhattavoitteiden mukaisesti yhä suurempi joukko lapsia pääsee joka vuosi aloittamaan koulutiensä, mutta haasteena on liian suuret luokkakoot, epäpätevät opettajat ja resurssien puute niin kirjoitusvälineistä kuin luokkatiloistakin. Koulun keskeyttämisen riskit ovat suuret, jos koulussa ei opi opetuksen heikon tason takia. Vanhemmat tarvitsevat lapsiaan myös apuna pelloilla ja kotitöissä, jolloin riski koulun lopettamiseen kasvaa entisestään.

Yhden jäsenmaksun suuruisella summalla voimme muuan muassa kouluttaa peruskoulun opettajan ohjaamaan liikuntaa ja sisällyttämään sitä osaksi opetusta. Tutkimusten mukaan liikunta lisää lapsien koulunkäynti-innokkuutta ja parantaa oppimistuloksia. Tämä vahvistaa lasten koulutustasoa ja parantaa heidän mahdollisuuksiaan jatkokoulutukseen ja työpaikan saamiseen.

LiiKe Liity jäseneksi

Lahjoita LiiKelle

Lahjoita Mobile Payllä numeroon 70743 (LiiKe)

Lahjoitusmäärä
Lahjoitustiheys

Maksutiedot suojaa: