Matwaara-projekti yrityksille

Osallistu Matwaara-projektiin ja ole osa muutosta!

Yritys! Lähde mukaan Matwaara-projektiin.

PROJEKTI MATWAARA – KOULUTUS- JA LIIKUNTAKESKUS TUKEMAAN ERITYISESTI VAMMAISIA TANSANIAN MTWARASSA

Mitä?

Kunnostamme hylätyn, vuosina 1980–2008 ravintolana ja kokoontumispaikkana toimineen Finnclub -keskuksen toimivaksi koulutus-, kurssi- ja liikuntakeskukseksi Mtwaran kaupunkilaisten ja lähiseudun ihmisten käyttöön. Järjestämme puutarhanhoito- ja ravintolatyöntekijäkursseja kehitysvammaisille, IT- kieli- ja yrityskoulutusta kaikille halukkaille sekä erilaisia liikunta- ja terveyskasvatuskursseja yhteisöille ja opettajille.

Miksi vammaiset?

Yli 5,5 miljoonalla tansanialaisella on elämää haittaava vamma, kehitysvammaiset kuuluvat tähän kasvavaan ryhmään. Heillä ei juuri ole mahdollisuutta ammatilliseen koulutukseen peruskoulun jälkeen, minkä takia työllistyminen on lähes mahdotonta ja he elättävät itsensä kerjäämällä ja oman perheen pienellä tuella. Kehitysvammaisilla nuorilla ei ole paikkaa liikunnan harrastamiseen, eikä ohjausta tai valvontaa. Teemme muutoksen tähän. Haluamme, että kehitysvammaisilla on mahdollisuus kouluttautua, liikkua, työskennellä, asua tuetusti ja saada palkkaa tehdystä työstä.

Tulemme tekemään vaikutustyötä Tansanian Opetusministeriön kanssa, jotta asiat muuttuvat koko maassa. Teemme sinun avullasi Mtwarasta toimivan esimerkin koko Tansanialle.

Lähde tukemalla mukaan

Matwaara Pronssi

PRONSSITUKIJA
5 000 €

Tämä merkittävä tukimuoto mahdollistaa yrityksellenne sosiaalisen median näkyvyyttä kehitysvammaisten lasten ja nuorten koulunkäynnin mahdollistajana. Saatte kerran kuukaudessa muokattavissa olevaa tiedotusmateriaalia remontin etenemisestä.

 

Matwaara Hopea

HOPEATUKIJA
10 000 €

Hopeatasolla yrityksenne saa päivitettyä tietoa kuten kuvia ja raportteja keskuksen remontin etenemisestä. Valmistelemme materiaaleja yrityksenne sosiaaliseen mediaan kehitysvammaisten lasten ja nuorten koulutuksen mahdollistajana. Saatte myös näkyvyyttä LiiKen blogikirjoituksissa.

Matwaara Kulta

KULTATUKIJA
25 000 €

Haluatko olla huipulla? Kultaisena tukijana saat yrityksellesi nimikkotilan keskuksesta, esimerkiksi Tradia -luokka tai liikuntatila. Teemme yritykselle vahvaa sosiaalisen median näkyvyyttä kehitysvammaisten lasten ja nuorten koulunkäynnin mahdollistajana. Yrityksesi saa myös näkyvyyttä LiiKen blogikirjoituksissa. Saatte päivitettyä materiaalia remontin etenemisestä kuvien ja videoiden muodossa kuukausittain.

Tukija-Yritys saa “Official Supporter of LiiKe” -merkin, joka viestii yrityksen arvoista työntekijöille ja asiakkaille. Yritys saa virallisen kutsun keskuksen avajaisiin.

Ilmottaudu tukijaksi- otamme yhteyttä

Tule mukaan parantamaan maailmaa!

Tukemalla mahdollistat koulutuksen

Miten?

Keskuksen kunnostamiseksi tarvitsemme remonttitukea 84 000 euroa. Remontin jälkeen huonokuntoinen keskus on hyvä, turvallinen, inklusiivinen ja toimiva. Keskus aukeaa kesällä 2021. Ensimmäiset kurssit kehitysvammaisille alkavat syksyllä 2021.

Keskukseen tulee ravintola, josta saa kouluruokaa päivittäin. Ravintola on auki yleisölle myös iltaisin ja sen tuotoilla tuetaan keskuksen ylläpitoa.

Keskuksessa on liikuntakenttiä, jotka toimivat ”Pay as you play” -periaatteella. Keskuksessa voi pelata lentopalloa, koripalloa, pöytätennistä, shakkia, jalkapalloa, tennistä, squashia ja käydä kuntosalilla tai aerobicissa, heittää tikkaa ja katsoa urheilutapahtumia televisiosta. Alueelle tulee myös frisbeegolf -rata. Kuljetamme kehitysvammaisia lapsia ja nuoria keskuksen urheilukentille ja tarjoamme heille ohjattua ja valvottua toimintaa. Liikuntatoimista saaduilla tuloilla ylläpidetään kenttiä ja välineitä sekä järjestetään erilaisia liikunta- ja terveyskasvatuskursseja erityisesti opettajille.

Keskuksen ylläpitobudjetti on 150 000 euroa vuodessa ja viiden vuoden hyvään starttiin tarvitsemme tukea yksityisiltä lahjoittajilta sekä yrityksiltä.

Esimerkiksi 20 euron kuukausilahjoituksella 100 000 euron vuositukeen tarvitaan hieman yli 400 lahjoittajaa. Toisaalta viideltä yritykseltä saatu 10 000 euron vuotuinen tuki kattaa kehitysvammaisten kurssituksen kulut 50 000 euroa. Näin meillä on 150 000 euroa kasassa!

Tukemalla Projekti Matwaaraa olet kehitysvammaisten lasten ja nuorten ammatillisen koulutuksen mahdollistaja! Keskuksen avulla teemme kauaskantoisia vaikutuksia tasa-arvoon, ihmisoikeuksien kunnioittamiseen sekä työllistymisen. Saat aina tiedon keskuksen remontin etenemisestä, sekä sen vaikutuksista nuorten arkeen.

Pidämme kerran viikossa Facebook Livelähetyksen, jossa esittelemme keskuksen remontin etenemistä ja haastattelemme paikallisia työntekijöitä ja edunsaajia.

Matwaara LiiKe

Lahjoita LiiKelle

Lahjoita Mobile Payllä numeroon 70743 (LiiKe)

Lahjoitusmäärä
Lahjoitustiheys

Maksutiedot suojaa: