Team LiiKe

Team LiiKe

Ari Koivu - LiiKe

Ari Koivu

Toiminnanjohtaja

etunimi.sukunimi(at)liike.fi
+358 40 765 9900
Matkapuhelin Tansaniassa: +255 754 569 369

Ari on intohimoinen Liverpoolin ja Porin Ässien kannattaja, aamuvirkku, divarifutaaja, maantietelijä, kehitysmaatutkija, työmatkapyöräilijä, lempeä ja toimelias perheenisä, aikaansaava visionääri ja Tansaniaa rakastava safarimies, jonka seurassa saattaa joskus hieman hengästyä, sillä meno on kova! Kilimanjarokin on valloitettu 11 kertaa!

LiiKessä Ari on päivittäin yhteydessä kumppanijärjestöömme Tansaniassa ja hallinnoi meneillään olevia hankkeita ja raportoi yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä. Ari vastaa myös LiiKen yritysyhteistyöstä.

Tor Lindborg - LiiKe

Tor Lindborg

Kirjanpito ja varainhankinta

etunimi.sukunimi(at)liike.fi
+358 50 3510 912
Matkapuhelin Tansaniassa: +255 754 045 887

Tor on ikinuori seitsemänkymppinen somettaja, palkintoja pokkaava golfari, Afrikassa jo vuodesta 1980 erilaisissa projekteissa ja hankkeissa toiminut maailmanmatkaaja ja afrikkalaisten puuveistosten keräilijä, pappa ja morfar, jonka poskisuudelmat ja elämän viisaudet ilahduttavat meitä päivittäin toimistolla, silloin kun Tor ei ole Tansaniassa tai Mosambikissa.

LiiKessä Tor hoitaa kirjanpitoon ja laskutuksiin liittyviä asioita sekä suunnittelee varainhankintaa ja yritysyhteistyöprojekteja. Tansaniassa Tor kouluttaa paikallista henkilöstöämme ja osallistuu hankkeiden toteuttamiseen, raportointiin ja seurantaan.

Miia Hautakangas - LiiKe

Miia Hautakangas

Globaalikasvatus  ja viestintä

etunimi.sukunimi(at)liike.fi
+358 40 5283 018

Miia on ekstrovertti liikunnanohjaaja ja ahkera kuntosalin käyttäjä, kahden pienen mtoton mamá, maailmaa ja varsinkin Itä-Afrikkaa kolunnut alle kolmekymppinen globaalikasvattaja.

LiiKessä Miia vastaa toimistomme taukojumppien lisäksi liikuntagenressä tapahtuvan Kestävän Kehityksen ja globaalikasvatushankkeen pyörittämisestä. Miian vastuulla on myös  järjestön viestintään liittyviä tehtäviä sekä 6. huhtikuuta tapahtuvan Urheilun, Liikunnan ja Rauhan päivän järjestäminen.

 

Tuulasofia Lampi - LiiKe Ry

Tuulasofia Lampi

Tapahtuma- ja yritysyhteistyökoordinaattori

etunimi(at)liike.fi

+358 400 949 373

Tuulasofia on idearikas ja utelias isoissa ja pienemmissäkin projekteissa työskennellyt tapahtumatuottaja ja varainhankkija. Projekteihin on vuosien varrella kuulunut myös eri hyväntekeväisyysjärjestöjen varainhankintojen ideointia ja toteuttamista. Häneltä ei ideat lopu kun kyse on hyvän tekemisestä ja varainhankinnasta muiden auttamiseksi.

Tuulasofia oli toteuttamassa LiiKen ensimmäistä Gaala-tilaisuutta jo vuonna 2003, jossa hankittiin varoja FC Vito -juniorijoukkueelle Tansaniassa.   Vuonna 2004 ensimmäinen tyttöjen FC Vito -joukkue osallistui Helsinki Cupiin!

Lahjoita LiiKelle

Lahjoita Mobile Payllä numeroon 70743 (LiiKe)

Lahjoitusmäärä
Lahjoitustiheys

Maksutiedot suojaa: