Osallistu

Vapaaehtoistyö

LiiKen kautta voit lähteä vapaaehtoiseksi Tansaniaan, itä-Afrikkaan.

Oletko vähintään 20-vuotias ja halukas lähtemään vapaaehtoistöihin 3 – 12kk? Vapaaehtoistöihin valitaan motivoituneita ja ammattitaitoisia henkilöitä aina paikallisjärjestön tarpeiden mukaan. Hae LiiKen vapaaehtoiseksi lähettämällä meille CV sekä vapaamuotoinen motivaatiokirje englanniksi. Lisätietoja ja ajankohtaista tilannetta voit tiedustella sähköpostitse info@liike.fi.

LiiKen vapaaehtoisena pääset työskentelemään LiiKe ry:n kumppanijärjestössä Sports Development Aid:ssä liikunnan ja kehityksen parissa tutustuen samalla arkipäivän elämään kaakkois-Tansaniassa, paikallisiin ihmisiin sekä yleisesti järjestötyökenttään kehitysmaassa.

Sports Development Aid on LiiKen pitkäaikainen kumppanijärjestö Tansaniassa ja heillä on tällä hetkellä kaksi toimistoa kaakkois-Tansaniassa Intian valtameren rannikolla. Vapaaehtoinen työskentelee Sports Development Aid järjestössä avustaen järjestön erilaisissa toiminnoissa raporttien kirjoittamisesta, varainhankintaan ja liikunnan ohjaukseen. Vapaaehtoinen asuu paikallisen perheen luona, jolloin paikalliseen kulttuuriin tutustuminen sujuu helposti ja kielen perusteiden oppiminen on tehokkaampaa ja mielekkäämpää.

LiiKe Ry Vapaaehtoistyö
Nauru on yhteinen kieli
Liity Jäseneksi - LiiKE
ETVO-vapaaehtoinen Ben Thomson Coon sekä fysioterapian opiskelija Johanna Härmä tekivät vapaaehtoistyötä Lindissä paikallisten työntekijöidemme Chigogolon, Ramsonin ja Aminan kanssa.

Perehdytysmateriaali

Alla olevasta linkistä pääset lukemaan LiiKen kokoaman perehdytysmateriaalin LiiKen vapaaehtoisille ja vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille. Materiaalin tarkoituksena on orientoida LiiKen vapaaehtoisia tulevaan matkaan ja työskentelyyn Tansaniassa.

Perehdytyskansio vapaaehtoisille >

Lahjoita LiiKelle

Lahjoita Mobile Payllä numeroon 70743 (LiiKe)

Lahjoitusmäärä
Lahjoitustiheys

Maksutiedot suojaa: